WTCR

Catsburg élen tartotta a Hyundait, Michelisz a 9., Tassi a 23.

A holland pilóta két Cuprát és egy Alfa Romeót megelőzve húzta be a második Slovakia Ring-i edzést, míg a magyarok közül Michelisz befért a top 10-be, Tassi viszont a mezőny végén szerepelt.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

A sűrű menetrend révén már péntek késő délelőtt sor került a WTCR-esek második szabadedzésére a Slovakia Ringen, ahol ezúttal már néhány esőcsepp is megjelent a kamerákon. Michelisz Norbert korábbi elsősége után ezúttal is egy Hyundai végzett az élen, ám ezúttal Nicky Catsburg révén. A 2:10,3-as autózó holland mögött két cuprás következett Tom Coronel és Aurélien Panis révén, majd jött Kevin Ceccon az Alfa Romeóval és Frederic Vervisch az Audival.
 
Ami a magyarokat illeti: Michelisz ezúttal kilencedik lett, de a reggeli eredményétől is elmaradt minimálisan, így valószínűleg több van ennél a BRC Racing pilótájában, miközben Tassi Attila a 23. helyen zárt a KCMG Honda színeiben. A tréning során egyébként több megforgás is történt: Esteban Guerrieri és Thed Björk a hajrában mutatott be ilyesfajta produkciót, míg korábban Andy Priaulx ismerkedett meg a kelleténél közelebbről a sóderággyal. Folytatás kora délután az első időmérővel.
 
A 2. szabadedzés végeredménye:

Fotó: Rákóczi Ádám (P1race.hu)


Hozzászólások