Egyéb autósport

Dovizioso 12. helyen zárta a szombati DTM-futamot – videó!

A rajthelyéhez képest három pozíciót javított élete első Német Túraautó-bajnoki versenyén a Ducati MotoGP-s sztárja – az alábbiakban a teljes viadalt visszanézheted akár az olasz motoros belső kamerájából is!
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

Andrea Dovizioso beugróként szerepel a DTM misanói állomásán egy Audival, s egyelőre egyáltalán nem vallott szégyent: az időmérőn 15. lett, míg az első versenyen – amelyet egyébként a mezőny végéről induló, a biztonsági autós fázis miatt a korai kerékcseréjével azonban jó helyzetbe kerülő Marco Wittmann nyert meg – ezen három pozíciót javítva a 12. helyen intették le. A MotoGP-s versenyző jó csatákat vívott a túraautós mezőny állandó tagjaival – a teljes futam közvetítése visszanézhető, alább pedig Dovizioso belső kamerájából lehet visszapörgetni az eseményeket:

Fotó: Audi Sport

Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !


Hozzászólások