WTCR

Girolami a leggyorsabb, Michelisz a 6., Tassi a 17.

A Münnich Honda egyik argentinja zárt az élen a WTCR első Vila Real-i szabadedzésén, amelyen Michelisz Norbi is végig a közvetlen élmezőnyben foglalt helyet.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Péntek késő délután egy eredetileg negyvenperces szabadedzéssel vette kezdetét a Túraautó-világkupa portugál fordulója, a tréninget azonban kétszer is piros zászlóval meg kellett szakítani. Magyar szempontból így sem indult rosszul a Vila Real-i hétvége, Michelisz Norbert ugyanis végig a legjobbak között volt: egy ideig még vezetett is, s csak a hajrában csúszott vissza a hatodik helyig. Eközben másik honfitársunk, Tassi Attila a 17. legjobb időt autózta.

Tassi márkatársai, a Münnich Hondában ülő argentinok uralták az edzést, hiszen csak Mehdi Bennani utolsó körének köszönhető, hogy nem az kettős sikerükkel végződött a gyakorlás: a marokkói befurakodása révén Nestor Girolaminak és Esteban Guerrierinek be kellett érnie a harmadik hellyel. Michelisz elé még a Lynk & Cót erősítő Yvan Muller, valamint saját hyundaios kollégája, Augusto Farfus ugrott be a hajrában. A program szombat délelőtt folytatódik a második szabadedzéssel, majd az első időmérővel.

Az 1. szabadedzés végeredménye:

Fotó: Honda Racing WTCR


Hozzászólások