MotoGP

Hamiltontól Federeren át Biaggiig: így köszöntötték a sztárok Rossit

A MotoGP.com összeállításában klasszis sportolók egész sora, korábbi riválisok és csapatának tagjai is üzentek a 40. születésnapját szombaton ünneplő olasz legendának.
Lewis Hamilton és Kimi Raikkönen a Formula-1 világából, a férfi tenisz három jelenlegi legnagyobbja, Roger Federer, Rafael Nadal és Novak Djokovic, futballisták egész sora, korábbi legendás motorversenyzők – Giacomo Agostini, Mick Doohan és Wayne Rainey –, egykori riválisok Max Biaggitól Sete Gibernaun át Jorge Lorenzóig – csak néhány azon híresség közül, akik a MotoGP.com videójában köszöntötték fel a ma 40 éves Valentino Rossit. Mutatjuk a videót, de alatta néhány érdekesebb/viccesebb köszöntést külön is kiemelünk:
Diego Maradona: Mindig egy angyal leszel, aki a világ körül repül.
Giacomo Agostini: Nemcsak a nagydíjak számában kezdesz utolérni, hanem életkorban is.
Sebastien Loeb: Örülök, hogy nem csak én öregszem.
Max Biaggi: Üdv a negyvenesek klubjában, látni fogod, hogy nem annyira rossz.
Sete Gibernau: Ha erős leszek a MotoE-ben, elérhető leszek a csapatod számára, amikor felléptek a MotoGP-be. Gratulálok, Vale!

A MotoGP hivatalos honlapja aztán Rossi yamahás csapatának tagjait, valamint saját versenyzőit és korábbi főnökeit is felkérte, hogy üzenjenek a kilencszeres világbajnok – mutatjuk ennek a végeredményét is:


Hozzászólások