F1

Itt az első fecske: bemutatta idei festését a Haas (fotók!)

Elmondásuk szerint nem bírtak tovább várni, így a tervezettnél jóval hamarabb közzétették az első képeket 2020-as autójukról az amerikaiak.
Szerkesztőt keres a P1race.hu! Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazad rád, akkor ne habozz, hanem jelentkezz! Részletek ide kattintva.

Nem ez az első alkalom, hogy valaki megtrollkodja az előre bejelentett bemutató-időpontokat a Formula-1-ben: a korábbi években a Williams többször is eljátszotta, hogy mindenkit beelőzött, most pedig a Haas lépte meg ugyanezt. Eredetileg csak az első barcelonai teszt első napján leplezték volna le 2020-as autójukat, s a valóságban ez így is fog megtörténni, de mivel elmondásuk szerint „nem bírtak tovább várni”, közzétették az első képeket a VF-20-asról.

A dizájn a Rich Energy-sztori szappanoperába illő fordulatai és lezárása után értelemszerűen megváltozott az előző évhez képest, így visszatért a Haas az első F1-es éveiben megszokott szürke-fekete-piros színvilághoz. Íme, néhány fotó az autóról, amelyet egyébként idén is a Romain Grosjean, Kevin Magnussen páros fog vezetni:

Fotó: Haas F1 Media


Hozzászólások