F1

Nézd vissza a melbourne-i F1-es szezonnyitó show-t!

Rendhagyó eseménnyel indult az Ausztrál Nagydíj hétvégéje: egy nagyszabású színpadi rendezvény keretein belül mutatták be a 2019-es évad tíz csapatának főnökeit és versenyzőit.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára!

Ha valamiben tetten érhető a Liberty Media ténykedése, amióta átvették a Formula-1 kereskedelmi jogait, az az, hogy egyre több rendezvénnyel készülnek közelebb hozni a sportot a rajongókhoz. Másfél éve Londonban már sor került egy autós bemutatóra, amelyen szinte a teljes mezőny részt vett, most pedig hagyományteremtő módon szezonnyitó show-t rendeztek a melbourne-i Federation Square színpadján, ahol mind a tíz csapat vezetője és mind a húsz pilóta tiszteletét tette.

Az istállók képviselőit a tavalyi konstruktőri végeredmény fordított sorrendjében szólították színpadra, azaz a ROKiT Williams Racing nyitotta a sort, amelyet aztán a zsinórban öt vb-címet szerző Mercedes zárt. Az F1 történetének 70. szezonját tehát egy nagyszabású show indította, amely az alábbi videóban teljes egészében vissza is nézhető:


Hozzászólások