Podcast

P1race podcast: Jogosan vádolta-e Marquezt a bukás miatt Lorenzo?

Mi is történt pontosan az 1-es kanyarban? Kik voltak az aragóniai hétvége pozitív és negatív meglepetései? Minek köszönhető Mick Schumacher elképesztő formajavulása? Jó döntés volt-e Antonio Giovinazzi szerződtetése? Többek között ezekről beszélgettünk.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

E heti podcastünkben természetesen elsősorban az Aragóniai Nagydíj eseményeit boncolgattuk, így szóba került Jorge Lorenzo első kanyaros bukása és azt követő nyilatkozata, Marc Marquez és Andrea Dovizioso újabb parádés csatája, a Suzukik és Aleix Espargaro váratlan remeklése és a Yamaha történelmi mélypontja. De nem mentünk el szó nélkül a Moto2 és a Moto3 történései mellett sem, valamint beszéltünk Dusan Borkovic verekedős botrányáról, Mick Schumacher már-már gyanús fejlődéséről, illetve Antonio Giovinazzi sauberes szerződéséről is.

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások