Podcast

P1race podcast: Megvan a MotoGP következő szupersztárja?

Valóban korábban le kellett volna állítani a királykategória futamát? Most akkor melyik is a legjobb motor a mezőnyben? Gáz-e a WTCR mezőnyére nézve, hogy egy 56 éves pilóta lett a bajnok? Többek között ezekről beszélgettünk.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

E heti podcastünkben természetesen főként a MotoGP valenciai idényzárójának eseményeit boncolgattuk, így beszéltünk a Jack Miller szerint túl későn belengetett piros zászlóról, az átrajzolódni látszó erőviszonyokról és a nagy búcsúzókról is. De nem mentünk el szó nélkül Can Öncü rekordot jelentő bravúrja mellett sem, ahogy kitárgyaltuk a WTCR makaói finálékát és a szintén azon a pályán történt horrorisztikus F3-as balesetet is. Végül, de nem utolsó sorban elhangzanak idei mindkét tippjátékunk szerencsés nyerteseinek nevei is:
Ami pedig a WTCR-es szekcióban felmerült óriási „rejtély” megfejtését illeti: Neil Hudson, a TouringCarTimes.com elismert szakírója kérdésünkre rávilágított, hogy minden istálló esetén csak két autó eredményeit vették figyelembe (a Comtoyou ezért is szerepelt kétszer, két különböző néven a tabellán), így a harmadik Münnich Honda (amelyet előbb James Thompson, majd Timo Scheider vezetett) a csapatértékelés számításakor „láthatatlan” volt, azaz úgy kezelték, mintha ott sem lett volna a mezőnyben – ezért jöhetnek ki eltérő pontszámok a pilóták és az alakulatok táblázatán.

Fotó: Red Bull Content Pool


Hozzászólások