MotoGP jegyek » MotoGP Brno 2019
 
2019, MotoGP, Cseh Nagydíj, Brno – 2019. augusztus 2-4.
 
Jelenleg az alábbi jegytípusok rendelhetők nálunk:

- SILVER: A SILVER jegyek tulajdonosai a B, D, E, G füves területekre léphetnek be (a kattintásra nagyítható oldalsó kis képen a kék színnel jelölt részek), és nem használhatják sem a „Start”, sem a „Schwantz” aluljárókat, valamint a vásárlói zónába sincs belépési joguk. A pályára való belépéshez is csak a B, D, E, G bejáratokat használhatják, a főkaput nem.
 
- GOLD: A GOLD jegyek birtokosai a B, C, D, E, F, G füves területekre léphetnek be (a kattintásra nagyítható oldalsó kis képen a kék és narancs színekkel jelölt részek), valamint a főbejárat melletti „vásárlói zónába”, illetőleg a „Start” és a „Schwantz” aluljárót is használhatják.
 
- JUNIOR: Ezt a típusú jegyet a 2005 és 2012 között született gyermekek vehetik igénybe, a feltételek pedig megegyeznek a GOLD típusú jegyével. Minden gyermeket kísérnie kell legalább egy, érvényes jeggyel rendelkező felnőttnek.

- SENIOR: Ezt a jegytípust az 1952-ben vagy korábban született személyek vehetik igénybe, a GOLD típussal megegyező feltételekkel.

Mind a négy jegytípus a hétvége mindhárom napjára (péntek, szombat, vasárnap) érvényes!

- A 2013-ban vagy azt követően született gyermekek számára ingyenes a belépés a B, C, D, E, F, G füves területekre, azaz a GOLD típusú jegy által megengedett részekre. Minden gyermeket kísérnie kell legalább egy, érvényes jeggyel rendelkező felnőttnek.

FONTOS! A fizetés minden esetben előreutalással történik: az ehhez szükséges számlaszámot és egyéb adatokat e-mailben fogjuk kiküldeni a megrendelőknek (addig más teendő a rendeléssel kapcsolatban nincsen). A lenti összegek a 10% kezelési költséget is tartalmazzák.

A jegyárusítás a szervezők előírásának értelmében több fázisban történik. Jelenleg a második, normál árú értekesítési fázis zajlik, amelyet június végén zárunk le majd! Az utalásokat is június második felében kérjük elvégezni, de erről a megrendelést követő néhány napon belül mindenkit e-mailben tájékoztatunk.

A jegyeket online formában kapjuk meg a szervezőktől, s mi is e-mailben továbbítjuk a megrendelőiknek őket a fizetés teljesítése után. Az e-mailben kapott jegyeket kinyomtatva kell majd bemutatni a helyszínen!


Ha bármilyen kérdés felmerülne a rendeléssel kapcsolatban, az info@p1race.hu címre várjuk őket!
SILVER Bruttó ár: 27 225 Ft
GOLD Bruttó ár: 36 300 Ft
JUNIOR Bruttó ár: 3 630 Ft
SENIOR Bruttó ár: 7 625 Ft