back to top
2024. október 16. 16:17
KezdőlapMotoGPRossi nagybácsi lett, megszületett Mariniék gyermeke (képek)

Rossi nagybácsi lett, megszületett Mariniék gyermeke (képek)

Luca Marini és felesége a közösségi médiában jelentették be, hogy megszületett közös gyermekük. A bejegyzés alatt számos versenyző és a motorsportban egyéb szerepet betöltő személy gratulált, de más olasz sportolók is hozzászóltak.

Újabb MotoGP-versenyző iratkozott fel az édesapák listájára. Luca Marini és felesége, Marta Vincenzi az Instagramon jelentették be, hogy szombaton megszületett közös gyermekük. A kislányt Angelina Lucénak nevezték el. „Lélegzetelállító – olvasható a képekhez mellékelt szöveg. – Tökéletes vagy. Soha nem gondoltuk, hogy ilyen nagy szerelmet fogunk érezni.”

Ennek köszönhetően nem csak Mariniből lett apuka, hiszen féltestvére, Valentino Rossi nagybácsivá vált. A kilencszeres világbajnok egy 24 óráig elérhető történet létrehozásával gratulált öccsének. A 45 éves legenda egyébként már maga is édesapa, sőt, júliusban kiderült, hogy immáron második közös gyermeküket várják barátnőjével, Francesca Sofia Novellóval.

Csodálatos hír, Valentino Rossiék ismét babát várnak (képek)

Utóbbi hozzászólásban gratulált „sógorának”, ahogyan a MotoGP számos állandó vagy tesztpilótája is. Így tett Francesco Bagnaia, Aleix Espargaró, Fabio Di Giannantonio, Joan Mir, Miguel Oliveira, Nakagami Takaaki, Dani Pedrosa, Stefan Bradl és Lorenzo Savadori is. Persze akadtak más kategóriákban szereplő kommentelők is, mint például Michael Ruben Rinaldi, Xavi Vierge vagy Jorge Navarro.

Rajtuk kívül olyan korábbi versenyzők is kifejezték örömüket, mint Loris Capirossi és Mauro Sanchini, de Paolo Ciabatti, a Ducati MotoGP-projektjének korábbi sportigazgatója is hozzászólt. Ahogyan több szervezet fiókjának kezelője is: ilyen volt az Aprilia, a Honda, a VR46 Akadémia, valamint maga a MotoGP.

Emellett más sportágak korábbi vagy jelenlegi képviselői sem maradhattak ki. A bejegyzés alatt megjelent a profi teniszezőként tevékenykedő Fabio Fognini, Mattia Perin, a Juventus labdarúgócsapatának kapusa, illetve a korábbi Forma–2-es bajnok, jelenleg kommentátorként és elemzőként dolgozó Davide Valsecchi is.

Marini ezzel Espargaróhoz, Oliveirához, Mirhez, Álex Rinshez, Maverick Viñaleshez és Jack Millerhez csatlakozott, hiszen a MotoGP 2024-es állandó versenyzői közül nekik van már legalább egy gyerekük. Az olasz motoros korábban kijelentette, hogy a közkeletű vélekedés szerinte nem igaz. „Régebben azt mondták, hogy amikor az ember apa lesz, veszít a sebességéből – fogalmazott. – Most viszont sok olyan pilóta van a mezőnyben, aki már apa, és mindannyian nagyon gyorsnak tűnnek, még a korábbinál is gyorsabbnak.”