MotoGP

5:1 – videón az összes utolsó kanyaros Dovizioso vs. Marquez csata

A vasárnapi Osztrák Nagydíj újabb klasszikus befutót hozott a hétszeres világbajnok spanyol és a Ducati olasz motorosa között: bő két év alatt hatodszor produkált ilyesmit a két versenyző, s ebből ötször utóbbi győzött.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Andrea Dovizioso és Marc Marquez közös története épp a Red Bull Ringen kezdődött 2017-ben: ott a spanyol támadott a végén, az olasz azonban vissza tudott vágni a célvonalig. Ugyanez a forgatókönyv játszódott le később Motegiben, majd immár kétszer Katarban, míg a repsolos egyedül Thaiföldön tudott hasonló módon győzni. Vasárnap aztán újra Spielbergben csapott össze a két motoros, most Dovizioso támadott, s neki sikerült is a manőver: először nyert kettejük párharcában a támadó fél az utolsó kanyarban. Ezzel amúgy az olasz immár 5:1-re vezet ebben a tekintetben – a MotoGP hivatalos oldalai össze is gyűjtötték egy helyre az összes eddigi utolsó kanyaros csatájukat:


Hozzászólások