E-sport MotoGP

A címvédő sikerével zárult a MotoGP e-sport fináléja (videó!)

A tavalyi első bajnoki címet is bezsebelő TRASTEVERE73 a pole-ból indulva húzta be a mindent eldöntő valenciai futamot – pedig ELEGHOST555 a befutóig nyomás alatt tartotta őt.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A MotoGP szezonzáró Valenciai Nagydíjának helyszínén került sor az e-sport-bajnokság nagydöntőjére is, így Jorge Lorenzo tudta átadni a pole-pozíciósnak járó díjat, míg a hétszeres világbajnok Marc Marquez kommentátorként segítette a közvetítést. A rajtelsőséget a 2017-es bajnok TRASTEVERE73 zsebelte be, a virtuális Ducatival versenyző játékos pedig végül a győzelmet is behúzta, így megvédte címét.

Pedig a Marc VDS-es ELEGHOST555 végig ott loholt a sarkában, az utolsó körre fordulva is csak három tized volt a hátránya, de nem talált fogást ellenfelén. A dobogót a yamahás ANDREWZH tette teljessé – az alábbi videóban a teljes közvetítést vissza lehet nézni, benne természetesen magával a futammal, amely egyébként rajtbalesettel indult:
Fotó: MotoGP eSport Facebook


Hozzászólások