MotoGP

A KTM túl van a kétnapos privát tesztjén

Mivel Brad Binder egyelőre Dél-Afrikában ragadt, így Dani Pedrosa, valamint Pol Espargaro teljesítette csak a gyakorlást.
Hosszú idő után először gurultak pályára MotoGP-s versenygépek, méghozzá a KTM révén, hiszen az osztrák márka hazai pályáján, Spielbergben tesztel Pol Espargaróval és Dani Pedrosával. Rajtuk kívül 20 negatív koronavírus teszttel rendelkező csapattag volt még a helyszínen, viszont hiányzott az újonc Brad Binder, aki egyelőre még nem tudta elhagyni Dél-Afrikát. A gyakorlásról Espargaro nyilatkozott a Motorsport.com szakoldalnak, ráadásul úgy tűnik, hogy elég pozitív a véleménye:

„Nem emlékszem arra, hogy valaha is ennyi ideig ki kellett volna bírnom motorozás nélkül a napjaimat. Egy kicsit nehéz volt az első pár kör, de aztán megtaláltam a katari ritmusomat. Nagyon jó volt visszatérni a pályára, és átélni ezt. Sokan csak mosolyogtak a bokszból, mert látjuk, hogy technikailag előreléptünk. Az az elsődleges cél, hogy újra ráérezzek a motorra, de ez a folyamat már elkezdődött. A jó időjárás miatt sok mindent megnézhettünk, és azt mondanám, hogy a váz, valamint az elektronika fejlődött sokat. Nagyon boldog vagyok, és alig várom az első versenyt.”

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások