E-sport MotoGP

A Marquez testvérek izgatottan várják a következő virtuális versenyt

Egyikőjük nem igazán kedveli az aktuális versenyhelyszínt, de szeretne visszavágni, míg másikuk a MotoGP új játékprogramából adódó kisebb lemaradását emelte ki.
Az utolsó virtuális MotoGP-verseny nem éppen kedvezett a Marquez testvérek számára. Alex többször is bukásba keveredett, és bár így is dobogós pozíciót ért el, nem tudott harcolni a végső győzelemért, míg Marc bár küzdött a dobogós helyezésekért, végül ismételten lemaradt ezekről. A fiatalabb fivér nem éppen kedveli a soron következő helyszínt, de már várja a visszavágás lehetőségét. Szavait a Crash.net szakoldal hasábjain olvashatjuk:

„Eljött az idő. Misano sose tartozott igazán a kedvenc pályáim közé a valóságban, de szerintem izgalmas kis futamot hozhatunk össze a többiekkel. Szerencsére van pár hely, ahol több ív is működik, és talán el lehet kerülni az első kanyaros baleseteket. Ismét nyerni akarok. Jerezben meglett volna erre az esélyem, de a rajtnál történt bukás után nem tudtam mit tenni. Igazából ez sem számít, hiszen az a lényeg csak, hogy szórakoztassuk a rajongókat!”

A címvédő pedig elmondta, hogy az új játékprogrammal sokkal jobban tud teljesíteni, illetve dicsérte a virtuális versenyek hangulatát is: „Egy kicsit többet gyakoroltam most. Az új játékkal gyorsabb vagyok, mert nincs akkora tapasztalatbéli lemaradásom a többiekhez képest. Nagyon jól szórakoztam az eddigi versenyeken, mert sokkal nyugodtabb és viccesebb a hangulat, mint a valóságos paddockban. Meglátjuk, hogy mi lesz Misanóban. Amikor utoljára azon a pályán motoroztam, jó kis csatám volt Quartararóval.”

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások