Superbike

A Superbike-vb első embere szerint jók a bajnokság kilátásai 2020-at illetően

Gregorio Lavilla szerint nagy az esélye a jerezi startnak, de arról is beszélt, hogy a brit, valamint a hollandiai fordulókat is mindenképpen pótolni szeretné.
Nagyon jó hírek érkeztek a Superbike-világbajnokság felől. A kategória első embere, Gregorio Lavilla ugyanis elmondta a Motorsport.com szakoldal hasábjain olvasható nyilatkozatában, hogy nagy eséllyel megvalósul a bajnokság jerezi versenyhétvégéje, melyet július 31-edike, és augusztus 2-a között rendeznének. Emellett az elhalasztott brit, illetve az asseni fordulóról is beszélt:

„Pozitívan állunk jövőhöz, mert jó előjelek érkeztek a jerezi startról. Keressük a megoldását annak, hogy mind a három kategóriák versenyezhessen. A lehető legjobb változatot azonban nem egyszerű megtalálni, hiszen a különböző kormányok döntésein sok múlik. Donington Park és Assen két nagyon fontos helyszín, ezért folyamatosan tárgyalunk a pályák vezetőségével, és a kormányokkal, hogy a lehető legjobb kimenetel jöjjön össze. Ezeket a fordulókat 2020 végén tartanánk meg.”

Fotó: WorldSBK Media


Hozzászólások