MotoGP

A Suzuki elkötelezett a MotoGP iránt

A japán márka azzal, hogy mindkét versenyzője szerződését meghosszabbította, úgy érzi, megmutatták, hogy hosszútávra terveznek a királykategóriában.
A Suzuki nemrég Alex Rins és Joan Mir mellett is több évre kötelezte el magát a MotoGP-ben, a csapatfőnök Davide Brivio szerint pedig kulcsfontosságú volt, hogy mindez a koronavírus-járvány alatti kényszerszünetben történjen meg, mivel így kevesebbet kell költeniük, emellett azt is elmondta, hogy versenyzőik megtartása arra is rámutat, hogy a kékek elkötelezték magukat a királykategória iránt:

„Fantasztikus volt a cégünk részéről, hogy még ebben az időszakban meg tudtuk hosszabbítani Alex és Joan szerződését. Ez ugye az elmúlt két-három hétben történt meg, én pedig ezt már egy jó jelnek tartottam, hogy a felsőbb vezetésünk is jóváhagyta a szerződéseket. Ez bizalommal tölt el minket a jövőre nézve, és megmutatja, hogy mennyire elköteleztük magunkat a MotoGP iránt. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy nem kell költségcsökkentő intézkedéseket hoznunk, és a Suzuki is megkért minket, hogy erre az évre próbáljuk meg csökkenteni a költségeket, ami nem mondom, hogy könnyű, de így, hogy nem utazunk és versenyek sincsenek, automatikusan tudunk spórolni” – mondta az olasz szakember, akit a Crash.net szakoldal idéz.

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások