Supersport

A tízszeres kick-box világbajnok Mórádi Zsolt plankelés közben mesélt Sebetyén Peti motorversenyzőnek az újratervezésről

A Sebestyén Peti által indított rendhagyó Támasz című videósorozat második epizódjában a kick-box történetének legeredményesebb sportolója, Mórádi Zsolt mesélt az újratervezésről:
Támasz címmel formabontó videóinterjú sorozattal jelentkezik Sebestyén Peti, Magyarország jelenleg egyetlen gyorsasági világbajnokságon szereplő motorversenyzője.

Az ifjú motoros sikeres sportolókkal készít beszélgetést kitartásról, motivációról, a sikerhez vezető útról, egy kiemelkedő sportkarrier buktatóiról és csúcspontjairól. Mindezt nem egy hagyományos interjú helyzetben, hanem alkartámaszban, azaz plankelve teszi, természetesen interjúalanyaival együtt!

Sportpályafutásom során rengeteg szituációba kerültem, ami a teljes életemet és szemléletmódomat befolyásolta. Azért hoztam létre a TÁMASZ videósorozatot, hogy feltegyem kérdéseimet sikeres sportolóknak és megmutassuk, hogy a sportból merített tapasztalatok és tudás a hétköznapokba is beépíthető. A beszélgetés a komfortzónán kívül történik, hogy hiteles képet mutassunk az általunk elmondottakról – magyarázza Sebestyén Peti, aki a 2019-es vb szezon legjobb Hondás pilótája volt a Supersport kategóriában.

A második rész témái:

-    Mire/kire volt szükség egy ilyen világrekord eléréséhez?
-    Mi a „csepeli Király Team” titka?
-    A sportban megszerzett alázatot és tiszteletet hogyan lehet az életben kamatoztatni?
-    Miért a verségeire emlékszik a legjobban?
-    Egy kick box meccsen csupán 360 másodperc leforgása alatt, hogyan tudott akár több alkalommal is taktikát váltani?
-    A célorientáltságot hol használja ki a sporton túl?
-    A TV2 Exatlon Hungary című műsorban való szereplés tudatos döntés volt vagy a versenyszellem vezérelte?
 
A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:Forrás: PS56 Média


Hozzászólások