Formula-E

Alex Lynn helyettesíti Wehrleint az FE hátralévő versenyein

A brit veszi át a német helyét a berlini fordulókon, miután Wehrlein bejelentette, hogy távozik a Mahindrától.
Mint ismert, nemrég Pascal Wehrlein azonnali hatállyal szerződést bontott a Mahindra csapatával, ennek oka egyelőre ismeretlen. Wehrlein valószínűleg nem fogja ott hagyni a Formula-E-t, hanem pletykák szerint a Porschéhoz tart, ahol Andre Lotterer mellett fog versenyezni, mivel Neel Jani teljesítménye igencsak elmarad Lotterertől. A Mahindra nem várt sokat a bejelentéssel: kiderült, hogy Alex Lynn fogja helyettesíteni a németet a szezon végéig – Lynn szavait a Crash.Net szakoldal idézi:

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a Mahindra Racing csapatát képviselhetem Berlinben. Nagyok az ambícióim a bajnokságban, és ez egyezik azzal, amit a Mahindra akar elérni. Alig várom már, hogy végre ismét elrajtoljunk. Eddig két alkalommal versenyeztem Berlinben és eléggé jól éreztem magam ott. A vonalvezetések izgalmasak lesznek tele kihívásokkal, én pedig tényleg nagyon várom.”

A Mahindra csapatfőnöke, Dilbagh Gill is nyilatkozott: „Örülünk, hogy Alex csatlakozott hozzánk. Voltak kiemelkedő eredményei a karrierje során, és mi biztosak vagyunk abban, hogy a szezon hátralévő versenyein jó eredményeket tudunk elérni. Nem könnyű, hogy ily módon csöppentünk bele a szezon közepébe, de Alex éhes a sikerre, tehetséges, tapasztalt, és mi vissza is fizetjük ezt neki. Szeretnénk megköszönni Pascalnak, hogy velünk volt, és a legjobbakat kívánjuk neki a továbbiakban.”

Fotó: Mahindra Racing / Twitter


Hozzászólások