E-sport MotoGP

Alex Marquez: „Marc teljesen másképp gondolkodott az utolsó kanyarban”

A spanyol versenyző meglepődött testvére bevetődésén a királykategória legutóbbi virtuális futamán.
Vasárnap, a misanói versenypályán tartották a MotoGP negyedik virtuális versenyét, melyen először aratott kettős győzelmet a Repsol Honda csapata, azaz Marc és Alex Marquez. Alex az utolsó kanyarban előzte meg testvérét és szerezte meg a győzelmet, a verseny után pedig elmondta, abban a pillanatban teljesen másképp gondolkodtak Marckal – szavait a Crash.net szakoldal idézi:

„Amikor megláttam Marcot az utolsó kanyarban, megpróbáltam korán fékezni, hogy aztán a kigyorsításnál meg tudjam támadni. Az ő gondolkodása teljesen más volt, mint az enyém, mivel a fékezésnél akart támadni, ugyanúgy, mint a valóságban, csak aztán megcsúszott, én pedig tudtam, hogy innentől csak jól kell kigyorsítanom és meg is nyerem a futamot.”

A nyolcszoros világbajnok Marc Marquez a következőket mondta: „A szokásos taktikámat használtam, megpróbáltam nem elesni, ez volt a legfontosabb. Az utolsó kanyarban történt dolog az én hibám volt, mert izgatott voltam, és nagyon erősen meghúztam a féket. Aztán megcsúsztam, és ahogyan a valóságban is szokott történni, túl szélesre mentem. Ugyanakkor ez volt az eddigi legjobb versenyem a MotoGP játékával, most pedig kilépek!” – viccelődött a spanyol.
 
Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások