F1

Alonso NASCAR-autóba ült Bahreinben – videók!

Megtörtént a nagy autócsere: egy nappal F1-es visszavonulása után a spanyol kipróbálta Jimmie Johnson gépét, míg a hétszeres NASCAR-bajnok egy 2013-as McLarenbe ülhetett be.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Már hetekkel ezelőtt beharangozták az eseményt, hétfőn pedig sor is került Fernando Alonso és Jimmie Johnson autócseréjére. A Formula-1-től tegnap elbúcsúzó spanyol némileg váratlanul saját maga is beült a 2013-as McLarenbe a nap elején, hogy aztán azt átadja a hétszeres NASCAR-bajnoknak, aki pedig saját versenygépét kínálta fel a kétszeres vb-győztesnek.

Az alábbi videókból is látszik, hogy mindkét pilóta nagyon élvezte a rendhagyó alkalmat. Johnson a nap végén elmondta: lenyűgözte az F1-es autó teljesítménye, különösen a fékerőt emelte ki, de maga Alonso is megdicsérte kollégáját, s egyúttal a spanyol pilóta is remek mókának nevezte a NASCAR-gép kipróbálását.
Fotó: Hendrick Motorsport


Hozzászólások