TCR

Bemutatta TCR-autóját a Mazda – fotók!

Régóta pletykálták, hogy érkezni fog, most pedig lehullt a lepel a Mazda3 TCR-ről, amellyel elsősorban Amerikában kívánnak majd versenyezni, de bármelyik TCR-alapú sorozatban indulhat.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Hosszú ideje lehetett hallani róla, hogy a Mazda is TCR-autót fejleszt, s ez ma végre bizonyosságot is nyert, amikor lerántották a leplet a Mazda3 TCR-ről. A 350 lóerős, soros négyhengeres motorral ellátott gép jövőre az IMSA Michelin Pilot Challenge-ben fog debütálni, de bármely TCR-versenysorozatban is indulhat. Íme, néhány fotó az autóról:

Fotó: Mazda


Hozzászólások