Blog

Bereznay vlog: „Aláírt szerződésem van egy másik F1-es csapattal”

Néhány napja látott napvilágot a hír, miszerint az F1 e-sport-bajnokságában tavalyi ezüstérmese elhagyja a Mercedest. A magyar gamer igyekezett leszögezni: az e-sportot nem hagyja abba, sőt már szerződése is van – igaz, az istálló nevét nem árulhatja el.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

Bereznay Dániel a saját vlogjában mesélt a Mercedestől való távozásáról és az e-sporttal kapcsolatos jövőjéről, amelyből kiderült, hogy idén is láthatjuk az F1 Esports bajnokságban, csak éppen már másik alakulat színeiben. Bár az istálló nevét nem árulta el, a bejelentés szinte egybeesett azzal a hírrel, miszerint idén már a Ferrari is indul a szériában, a magyar játékosról pedig tudni lehet, hogy korábban a maranellóiak rajongója volt… A Pro Draftra mindenesetre júliusban kerül sor, akkor nevezik meg a Formula-1-es csapatok a választottjaikat, várhatóan Bereznay új gárdájára is akkor derül majd fény.

Fotó: Bereznay Dániel Instagram

Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !


Hozzászólások