MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Bővülő lista – A Repsol Honda február 8-án mutatkozik be

A Honda gyári istállója február elején prezentálja 2022-es versenyzőfelállását, valamint motorjait. Jelentős változásokra persze nem igazán lehet számítani.
P1race.hu 2022.01.13. 10:13:39
Olvasási idő: 1 perc
Megjegyzés: A cikk nyitóképe a Repsol Honda 2021-es bemutatóján készült! 

Tekintve, hogy a Repsol Honda versenyzőpárosa ugyanaz, mint 2021-ben, vagyis Marc Marquez és Pol Espargaro, így személyi változással aligha lehet számolni a Honda gyári istállójának 2022-es prezentációs eseményén. Ez bizonyára igaz lesz a motorjaik festésére is, hiszen miként azt 1995 (!) óta megszokhattuk, a HRC gyári MotoGP csapatának főszponzora a Repsol multinacionális olaj és gázipari vállalat. Ennél fogva leginkább a megszokott színek árnyalatát és egyúttal mélységét, valamint azok arányaiban lehetne változással kalkulálni. Akadtak olyan évek például amikor a fehér jobban dominált a Repsol Honda motorjain, vagy éppen a piros részek jóval hangsúlyosabb, vagy ha úgy tetszik rikítóbb megjelenítést kaptak. Az igazán meglepő az lenne, ha az eddigiektől jelentősen eltérő, új fajta festéssel látnák el a csapat motorjait, azonban erre szinte nulla az esély.

Tovább bővült tehát a MotoGP-s alakulatok 2022-es bemutatóinak listája, melyet most szombaton, vagyis január 15-én, a Gresini Ducati nyit majd. Alább olvasható, hogy őket kik is követnek majd a sorban.

Január 15. - Gresini Ducati
Január 24. - RNF WithU Yamaha
Február 2. - Pramac Ducati
Február 4. - Monster Energy Yamaha
Február 4. - Team Suzuki Ecstar
Feburár 8. - Repsol Honda

Fotó: MotoGP Media
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast