MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Mandalika - Magyar idő szerint 09:30-kor nyílik a boxutca: 12 körösre rövidül a 2. futam

A tegnapihoz hasonló módon ismét hatalmas eső zúdult le az indonéz versenypályára, ami miatt ismét a rajtrácsról kellett a boxokba visszaküldeni a komplett mezőnyt. Közel másfél óra várakozást követően úgy tűnik elrajtolhat a második viadal.
Forgó Ariel János 2021.11.21. 08:05:50
08:05
Döntés egyelőre bár nem született, azonban mivel a körülmények kísértetiesen hasonlítanak a tegnapihoz, ezért jó esély van rá, hogy a reggeli első viadal volt az első és egyben az idei utolsó futam, vagyis, hogy törlik a Superbike második indonéz viadalát. Kezdetben még úgy tűnt, hogy el tudják engedni a mezőnyt, azonban rövid időn belül jelentősen nőtt az eső intenzitása. A pálya több részén jelenleg is áll a víz, így annyi bizonyos, hogy egyelőre várnunk kell a versenyigazgatóság vélhetőleg egyértelmű (törlés) döntésére.

09:22
Hosszas várakozást követően a versenyirányítás úgy döntött, hogy nem törli a második futamot, hanem rövidített távval (köszönhetően a csökkenő intenzitású esőnek) megtartják a 2021-es szezon utolsó futamát. Ennek megfelelően a boxutca magyar idő szernt 09:30-kor nyílik és gyorsított rajtprocedúrával indulhat majd a mezőny. 

Fotó: World Superbike Media
Forgó Ariel János
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast