MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Évzáró podcast 1.: Bevált-e a WTCR-re való átállás?

Milyenek a benyomásaink a Formula-E Gen2-es korszakának első futamáról? Vettelen vagy a Ferrarin múlt az idei vb-cím? Hogyan értékelhetjük a magyar túraautósok 2018-as teljesítményét? Többek között ezekről beszélgettünk szezonzáró sorozatunk első, autósportos felvonásában.
P1race.hu 2018.12.18. 20:00:29
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Tavalyhoz hasonlóan idén is háromrészes évzáró podcast-sorozattal jelentkezünk, amelynek első adásában a 2018-as szezon autósportos sorozatait értékeltük. Kezdésként kielemeztük a Formula-E új korszakának első versenyét, de beszéltünk az F1 kapcsán arról, hogy a Mercedes tényleg megöli-e a sportágat és min múlott, hogy Sebastian Vettel és a Ferrari ezúttal is alulmaradt Lewis Hamiltonékkal szemben. A túraautózás kapcsán pedig kiveséztük, hogy összességében pozitívan vagy negatívan lehet értékelni a WTCR-re való átállást, és milyennek is láttuk Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport, Tassi Attila, a M1RA és Kiss Norbert idei teljesítményét.

Fotó: WTCR Media
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast