Podcast

Évzáró podcast 2.: Marquez volt ennyire jó vagy a többiek bénázták el?

Kik bánhatták meg a korai elbocsátásokat és igazolásokat? Mit lehet leszűrni a két novemberi kollektív tesztből? Miben reménykedhetünk a Superbike-vb 2019-es idénye kapcsán? Többek között ezekről beszélgettük év végi podcast-sorozatunk második, motorsportos felvonásában.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Ahogy tavaly, idén is háromrészes évzáró podcast-sorozattal jelentkezünk, amelynek első adásában a 2018-as évad autósportos történéseit boncolgattuk. A második epizódban a motorsporté a főszerep, így a MotoGP kapcsán beszéltünk Marc Marquez újabb fenomenális szezonjáról, a többiek hibáiról, a túl korai átigazolási hullámról, valamint a novemberi előszezoni tesztekről is. A Superbike-világbajnokság kapcsán pedig próbáltuk összeszedni – nem túl sok sikerrel –, mibe kapaszkodhatunk, ha izgalmas 2019-es idényben szeretnénk bízni.
 
Fotó: Repsol Media


Hozzászólások