MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Évzáró podcast 2.: Marquez volt ennyire jó vagy a többiek bénázták el?

Kik bánhatták meg a korai elbocsátásokat és igazolásokat? Mit lehet leszűrni a két novemberi kollektív tesztből? Miben reménykedhetünk a Superbike-vb 2019-es idénye kapcsán? Többek között ezekről beszélgettük év végi podcast-sorozatunk második, motorsportos felvonásában.
P1race.hu 2018.12.23. 19:57:15
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Ahogy tavaly, idén is háromrészes évzáró podcast-sorozattal jelentkezünk, amelynek első adásában a 2018-as évad autósportos történéseit boncolgattuk. A második epizódban a motorsporté a főszerep, így a MotoGP kapcsán beszéltünk Marc Marquez újabb fenomenális szezonjáról, a többiek hibáiról, a túl korai átigazolási hullámról, valamint a novemberi előszezoni tesztekről is. A Superbike-világbajnokság kapcsán pedig próbáltuk összeszedni – nem túl sok sikerrel –, mibe kapaszkodhatunk, ha izgalmas 2019-es idényben szeretnénk bízni.
 
Fotó: Repsol Media
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast