MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Évzáró podcast 3.: Meglepetések, furcsaságok, emlékek – az év legjei, 2. rész

Mi volt a legfurcsább büntetés 2018-ban? Ki produkálta a legröhejesebb önkirúgatást? És melyek voltak számunkra a legérdekesebb és legkedvesebb pillanatok idén? Többek között ezekről beszélgettünk.
P1race.hu 2018.12.30. 19:53:35
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Évzáró podcast-sorozatunk első felvonásában az autósport, második részében pedig a motorsport 2018-as eseményeire tekintettünk vissza. Harmadik, egyben idei utolsó adásunkban folytattuk az év legemlékezetesebb pillanatainak felidézését (az első rész itt olvasható, a harmadikat pedig 31-én tesszük közzé): többek között szóba került Lucas di Grassi alsógatyája, az önmagát büntető FIA, Yonny Hernandez szállodai incidense és az austini Neeow-guy produkciója is. Végezetül pedig azt is összeszedtük, hogy számunkra melyek voltak a 2018-as szezon legkedvesebb vagy épp legbosszantóbb momentumai.

Fotó: MotoGP Media
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast