Supersport

Extrém körülmények között beszélget Kótai Misi világbajnok bokszoló 2 kislányával és Sebestyén Peti motorversenyzővel

Támasz címmel formabontó videóinterjú sorozattal jelentkezik Sebestyén Peti, Magyarország jelenleg egyetlen gyorsasági világbajnokságon szereplő motorversenyzője.
Az ifjú motoros sikeres sportolókkal készít beszélgetést kitartásról, motivációról, a sikerhez vezető útról, egy kiemelkedő sportkarrier buktatóiról és csúcspontjairól. Mindezt nem egy hagyományos interjú helyzetben, hanem alkartámaszban, azaz plankelve teszi, természetesen interjúalanyaival együtt!

Sportpályafutásom során rengeteg szituációba kerültem, ami a teljes életemet és szemléletmódomat befolyásolta. Azért hoztam létre a TÁMASZ videósorozatot, hogy feltegyem kérdéseimet sikeres sportolóknak és megmutassuk, hogy a sportból merített tapasztalatok és tudás a hétköznapokba is beépíthető. A beszélgetés a komfortzónán kívül történik, hogy hiteles képet mutassunk az általunk elmondottakról” – magyarázza Sebestyén Peti, aki a 2019-es vb szezon legjobb Hondás pilótája volt a Supersport kategóriában.

A Támasz első epizódjában Peti Kótai Misi tizenkilencszeres világbajnoki címvédő ökölvívóval, valamint két kislányával, Lizával és Rozival beszélgetett.

A videóban Kótai Misi elmondja:
-    Milyen törést okozott benne, amikor abbahagyta a versenysportot?
-    Mit tekint pályafutása csúcspontjának?
-    Hogyan fogyott le 116 kg-ról visszavonulása után?
-    Hogyan tartja formában magát?
-    Milyen szemléletben neveli két kislányát?
-    Élettársa szigorúbb vagy ő?
-    Mit sportolnak a lányok?

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Forrás: PS56 Média


Hozzászólások