MotoGP

Fotókon a Marquez testvérek cerverai ünneplése

Ahogy minden évben, idén is a szülővárosában ünnepelte újabb vb-címét a Repsol Honda spanyolja – ráadásul ezúttal az öccse, Alex is csatlakozott hozzá a Moto2-es győzelme után.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Marc Marquez hatodik királykategóriás, összességében pedig már nyolcadik világbajnoki elsőségét szerezte 2019-ben, s ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal sem maradt el az ünneplés a spanyol motoros szülővárosában, Cerverában. Az idei év azonban azért különlegesebb a többinél, mert 2014 után ismét csatlakozhatott hozzá az öccse, Alex is, aki a Moto2-ben ért fel a csúcsra. A forgatókönyv a szokásos volt szombaton: előbb egy közös sajtótájékoztatót tartott a két Marquez, majd néhány csapattaggal együtt csatlakoztak a rajongói utcai parádéhoz. Mutatunk néhány fotót az összesen már tíz vb-címmel rendelkező testvérek ünnepléséről, illetve hoztuk az idősebb Marquez nyilatkozatát is a Repsol médiaoldaláról:

„Mindig jó érzés Cerverában ünnepelni a vb-címeket, idén viszont különösen izgatott vagyok, hogy ezt a testvéremmel, Alexszel együtt tehetem meg, hiszen mindketten világbajnokok lettünk 2019-ben. Már nyolc vb-címem van, ami nagy eredmény, s amit ki kell élveznem. 2019 a legjobb évem volt a MotoGP-ben és a pályafutásomban: egy tökéletes idény, amit nehéz lesz megismételni. Ugyanakkor jövőre is ugyanezzel a hozzáállással közelítünk meg mindent, s a célunk is az lesz, hogy újra bajnokok legyünk. A győzelmek motivációt adnak, és én sosem vagyok elégedett – épp ellenkezőleg: mindig többet és többet akarok. Mindenben száz százalékot nyújtok, amit csinálok, és ez vezetett oda, hogy újabb vb-címet ünnepelhetek a családommal, a barátaimmal és ami a legfontosabb, a rajongóimmal.”

Fotó: Repsol Media


Hozzászólások