MotoE

Garzo a leggyorsabb az edzések után

Bár pénteken még Niki Tuuli zárt az élen a MotoE második, spielbergi állomásán, szombat délelőtt már a Tech3 spanyol motorosa ragadta magához a vezetést.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

Változtattak a MotoE-hétvégék menetén a sachsenringi idénynyitóhoz képest: immár az elektromos sorozat mezőnye számára is rendeztek egy húszperces harmadik szabadedzést szombat délelőtt, így három tréning alapján alakul ki, milyen sorrendben teljesíthetik a gyorskörüket a délután 16 órakor kezdődő E-Pole-on (az utolsó helyezett gurul pályára elsőként, a leggyorsabb pedig utolsóként).

Pénteken még az a Niki Tuuli volt a leggyorsabb, akinek a motorjának kigyulladása kisebb pánikot okozott Spielbergben. Szombaton viszont már Hector Garzo volt a leggyorsabb, századokkal megelőzve Mike di Megliót és Eric Granadót, Tuuli elé pedig még Bradley Smith is befért. A mezőnyből egyelőre lefelé kilóg Randy de Puniet, aki az utolsó előttitől is 1,3 másodperccel maradt el.

A három szabadedzés összesített eredményei:

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások