Superbike

Guintoli is búcsút int a Superbike-vb-nek

Davide Giuigliano után Sylvain Guintoli is távozik a Superbike mezőnyéből, és csatlakozik a Brit Superbike-hoz, ahol a Hawk Racing pilótájaként, a Bennetts Suzuki névre keresztelt csapattal áll rajthoz.
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron!

A francia pilóta 2009-ben már megjárta ezt a kategóriát, akkor szintén egy Suzukival versenyzett, de egy lábtörés miatt ideje korán véget ért számára a szezon, ennek ellenére 2010-ben fel tudott lépni a WSBK-ba. Itt Guintoli ugyan megszerezte 2014-ben eddigi egyetlen bajnokicímét, ennek ellenére nem tudott a szériában megmaradni.  Vezetett az Apriliánál, a Hondánál és a Yamahánál is, helyét pedig Michael van der Mark veszi át a hangvillásoknál a következő szezonra.

Guintoli csapattársa a Hawk Racingnél a már korábban bejelentett Taylor Mackenzie lesz, aki a Brit Superstock 1000-es osztály címvédője. Alakulatának harmadik pilótája egyelőre ismeretlen, de várhatóan pár héten belül azt is bejelentik.

Fotó: crash.net
 


Hozzászólások