Kamion-Eb

Íme, a Kamion-Eb hungaroringi hétvégéjének programja

A következő napokban a gépmonstrumok veszik birtokukba a mogyoródi pályát, a kilátogató szurkolók pedig a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert sikeréért szurkolhatnak.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

A misanói nyitányt követően a Hungaroringre látogat a Kamion Európa-bajnokság mezőnye, a soraiban természetesen Kiss Norberttel, aki egy győzelemmel az összetett harmadik helyéről várhatja hazai futamait. Az alábbiakban mutatjuk a hétvége két napjának részletes időtervét, aki pedig további információkra lenne kíváncsi a programokkal kapcsolatban, IDE KATTINTVA tájékozódhat.

Fotó: Kamion EB és Fesztivál

Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !


Hozzászólások