MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Indonéziában, új pályán zárul a Superbike-világbajnokság 2021-es szezonja!

Különleges helyszínen, egy vadonatúj pályán rendezik a Superbike-világbajnokság utolsó fordulóját. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti Argentínában szerzett kiemelkedő 5. helyezése után, ismét erős hétvégére számít.
P1race.hu 2021.11.18. 18:12:24
Írta: PS56 Team

A Mandalika versenypálya mindenki számára ismeretlen helyszín, idén került be a versenynaptárba és elsőként a Superbike kategóriái gurulnak majd aszfaltra. A Lombok szigetén található indonéz pálya várhatóan rengeteg meglepetést tartogat majd a hétvégre, a magas páratartalom mellett az esős és száraz körülmények váltakozása is nehezíteni fogja a versenyzők és a csapatok dolgát.

„Első látásra a pálya nagyon jónak tűnik, a szurkolók fantasztikusak, szóval alig várom a pénteket, hogy pályára lépjek. Résen kell majd lennünk a csapattal, hiszen ez egy mindenki számára ismeretlen pálya. Fontos lesz, hogy jól összedolgozzunk és sok adatot gyűjtsünk. Magabiztos vagyok, mert legutóbb egy remek alapbeállítást sikerült találnunk, ami reményeim szerint ismét lehetővé teszi majd, hogy már a hétvége elejétől versenyképes legyek. Szeretném a szezont a lehető legjobb eredménnyel zárni."- mondta el a HUMDA pilótája.
Az indonéz fordulón pénteken, magyar idő szerint hajnalban kezdődnek majd el a szabadedzések, a szombati és vasárnapi versenyt az Eurosport 2-n és az Arena4.hu-n lehet majd követni.

Hétvégi menetrend és közvetítések:

Péntek:
Szabadedzés: 03:00 - 03:45
Szabadedzés: 07:00 - 07:45

Live Timing: www.worldsbk.com

Szombat:
Időmérő edzés: 03:25-03:45 Aréna4.hu  
I. Futam: 06:30 Eurosport 2  ÉLŐ

Vasárnap:
II. Futam: 06:30 Eurosport 2  ÉLŐ
Írta: PS56 Team
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast