Moto2

Ismét az X-faktorban mutatta be új festését a Sky VR46 – fotók!

Sorozatban harmadik alkalommal leplezte le következő évi dizájnját egy élő televíziós műsor keretében Valentino Rossi alakulata.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Csütörtök este az X-faktor olaszországi kiadásának élő adásában, a névadó Sky Italia műsorában mutatta be a Sky Racing VR46 a 2019-es motorfestéseket. A két fő szín továbbra is a sötétkék és a fekete maradt, az ülés környékén viszont megjelent a szürke is. Természetesen a jövő évi versenyzők mind jelen voltak a prezentáción: a Moto2-ben az idén már futamot nyerő Luca Marini mellett Nicolo Bulega fog szerepelni a Kalex-vázas gépen, míg a Moto3-ban Dennis Foggia oldalán Celestino Vietti Ramus teljesíti majd első full szezonját a vb-n. Rajtuk kívül még a Sky VR46 idei Moto2-es világbajnoka, a jövőre már a királykategóriában szereplő Francesco Bagnaia is tiszteletét tette az eseményen. Íme, néhány fotó a leleplezésről:
 
Fotók: Sky Racing VR46


Hozzászólások