WTCR

Itt az első videó a Lynk & Co WTCR-es autójáról

A tavaly vb-címet szerző Cyan Racing már megkezdte a tesztelést a géppel, amellyel Thed Björk, Yvan Muller, Andy Priaulx és egy negyedik pilóta száll majd harcba jövőre a Túraautó-világkupán.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A WTCR-be újonnan érkező Lynk & Co nemrég több tesztet is teljesített Svédországban, illetve Portugáliában, most pedig a csapatot futtató Cyan Racing – amely a Volvóval világbajnokságot nyert 2017-ben – közzétette erről az első videót is. Thed Björk, aki a kínai márka egyik pilótája lesz Yvan Muller, Andy Priaulx és egy egyelőre meg nem nevezett negyedik versenyző mellett (aki a sajtóhírek szerint Yann Ehrlacher lehet), így fogalmazott az első kilométerek kapcsán:

„Az első tesztek biztatók voltak, és az autó már a fejlesztés kezdeti szakaszában rengeteg potenciált mutatott. Pihenésre azonban nincs lehetőség, mert úgy tűnik, a 2019-es WTCR-szezon lesz az elmúlt évek egyik legkeményebb bajnoksága, és még elég sűrű program vár ránk a marokkói nyitányt megelőzően” – idézi a svéd szavait a TouringCarTimes.com. Íme, mozgásban is a világkupa új modellje, Lynk & Co 03 TCR:

Fotó: Cyan Racing


Hozzászólások