WTCR

Játssz velünk: tippeld meg a makaói futamok eredményeit!

A hétvégén rendezik a WTCR Túraautó-világkupa utolsó fordulóját, mi pedig ismét játékra hívjuk Olvasóinkat: aki a szezon során legjobban tippeli meg az egyes versenyek végeredményét, értékes nyereményben részesülhet!
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Nemcsak a MotoGP, hanem az új WTCR Túraautó-világkupa kapcsán is játékot hirdettünk idén, amely során megtippelheted, milyen sorrendben futnak be a pilóták az egyes hétvégék három viadalán. A játék IDE KATTINTVA érhető el – immáron mobilról is elérhető a felület! –, és mindig az adott verseny előtt 72 órával kezdhetsz el tippelni (mindenki figyeljen ezen a hétvégén a hajnali időpontokra!)
 
A játékszabály nagyon egyszerű: jelentkezz be a P1race oldalára (ha még nincs regisztrációd, akkor készíts egy accountot), majd húzd a versenyzők neveit abba a pozícióba, amelyen szerinted végezni fognak az adott versenyen. Bár a WTCR-ben a három futam három különböző pontszámítással bír, mi az egyszerűség kedvéért az összes versenyen az FIA által más sorozatokban is használt szisztémát alkalmazzuk. Azaz ha az első helyezettet jól tippelted meg, az 25 pont, ha a másodikat, azért 18 egység jár, és így tovább, egészen a 10. pozícióig (a teljes pontrendszer: 25, 18, 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2, 1).
 
Ha pedig elég ügyesen és kitartóan játszol a szezon során, értékes ajándékokban részesülhetsz: a Hyundai Hungary tíz ajándékcsomagot ajánlott fel a legjobb tippelők számára. A P1race.hu szerkesztőségének tagjai nem vehetnek részt a nyereményekért zajló harcban.
 
Fontos: a tippeket legkésőbb az adott verseny kezdetéig adhatod le a tippjeidet (és nem hamarabb, mint a rajtot megelőző 72 óra). Természetesen akár a kommentek között megvitathatjátok egymás tippjeit, de a játékba hivatalosan a fent belinkelt felületen és időben beérkező voksok fognak számítani. Az egyes fordulók során legjobban tippelő játékosok neveit soron következő podcastünkben is rendre kihirdetjük majd és a pontverseny állásáról is rendre beszámolunk. Jó játékot és szurkolást mindenkinek!
 
A TIPPJÁTÉK IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.
 
Fotó: WTCR Media


Hozzászólások