Supersport

Két keréken versenyzők egymás között - Dina Marci kerékpárversenyző és Sebestyén Peti motorversenyző a nehézségek leküzdéséről beszélgettek

„Rengetegféle edzésmódszer létezik, én abban hiszek, amit az edzőm mond, hiszen többféleképpen el lehet jutni a csúcsra, de akkor ér egy edzés igazán valamit, ha hiszel benne!”
Dina Marci a Kometa-Xstra Cycling Team versenyzője volt Sebestyén Peti Támasz című sorozatának vendége. Marci 2019-ben igazolt az Alberto Contador és Ivan Basso sportlegendák által irányított kontinentális csapathoz és rögtön a bemutatkozó versenyén letette a névjegyét, hiszen 2. helyezést ért el a Tour de Hongrie-n.

Sebestyén Peti a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar szereplőjének életében is óriási szerepet kap a kerékpározás, hiszen ez a kedvenc kiegészítő edzésformája, ha nem motoron akkor leggyakrabban kerékpáron tölti az idejét.

Fiatal koruk ellenére mindketten teljes mértékben elkötelezettek a céljaik iránt, így bőven akadt közös témájuk a küzdésről, motivációról:  
•    Miért váltott Marci hegyi kerékpározásról országútira és lehet-e párhuzamosan mindkét szakágat sikeresen végezni?
•    Milyen újratervezés várható az olimpiai válogatóra?
•    Milyen érzés egy legendák által vezetett csapatban sztáredzővel dolgozni és mi az a tudás, amit Marci itthonról vitt magával Spanyolországba?
•    Sportolók egymás közt - a Strava (és a közösségi média) hatalma?
•    Hogyan lehet leküzdeni a versenyek/ edzések holtpontjait, mi Marci mentális taktikája?
•    Mik a tervei a közeljövőben?Forrás: PS56 Média


Hozzászólások