MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Kiemelt közlemény! – Szerkesztőségünk olvasói és partnertájékoztatója

Weblapunkon megjelenő sajtóanyagok, valamint nem az oldalunk szerkesztősége által írott cikkek kapcsán szeretnénk tájékoztatni jelenlegi és egyben leendő olvasóinkat, valamint partnereinket.
P1race.hu 2021.11.22. 12:10:53
Az elmúlt napokban szerkesztőségünkhöz eljutott, ellentmondásos információkat kívánjuk tisztázni elsősorban olyan, a P1race.hu-n megjelenő cikkek és sajtóanyagok kapcsán, melyek publikálása igen, azonban megírása nem tartozik oldalunk szerkesztőségének feladatai közé.

Ennek értelmében tehát azon cikkek, interjúk, beszámolók, melyek esetében a közzétett anyag elején és/vagy végén feltűntetésre kerül az „Írta:” megjelölés, nem a P1race.hu szerkesztősége által írott, valamint egyben fogalmazott anyagot jelent, hanem az, az ott megjelölt partnerünk szellemi terméke. Továbbá arra nemkülönben szeretnénk felhívni jelenlegi, valamint egyben leendő olvasóink és partnereink figyelmét, hogy a valóságot (tudomásunkon kívül) nem minden esetben tükröző információk megkérdőjelezése részünkről nem történik meg - a jóhiszemű eljárás szem előtt tartásából kifolyólag. Ennek jegyében a partnereinktől kapott információkat publikáláskor (legyen szó a P1race hivatalos weblapjáról, vagy hivatalos közösségi média oldaláról)  jóhiszeműen kezeljük, azok valóságtartalmát teljesnek tekintjük.

Ugyancsak fontosnak tartjuk kiemelni, hogy minden esetben igyekszünk a lehető leginkább az objektivitás talaján maradni, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a P1race.hu és szerkesztőségünk egyik tagja sem elfogult bármely partnerünkkel (legyen szó versenyzőről, vagy menedzsmentről) szemben, továbbá nincs semmilyen jellegű kötődése egyetlen partnerünk irányába sem.

Tekintettel arra, hogy a magyar motorsport és egyben a magyar versenyzők kiemelt szerepet foglalnak el a P1race.hu tematikájában, ezért velük ennek megfelelően kívánunk foglalkozni a jövőben is. Mindezt szem előtt tartva ezúton is szeretnénk felhívni minden érdekelt menedzsment, motorsportban szereplő család, vagy esetleg csak szárnyait bontogató tehetség figyelmét arra, hogy a P1race.hu minden esetben szívesen fogad és tesz közzé olyan sajtóanyagokat, melyek a motoros sport egységét és hírnevét hivatott öregbíteni, továbbá azt a célt szolgálja, hogy a magyar motorsport rajongók jobban megismerhessék az adott csapatot, vagy éppen versenyzőt, annak eredményeivel együtt.

Kiemelten szeretnénk hangsúlyozni, hogy a P1race.hu szerkesztősége nem kíván a magyar motorsportot érintő (legyen szó utánpótlás vagy felnőtt versenyeztetésről és versenyzésről) semmilyen jellegű, érdekellentéteken alapuló viták szereplője lenni. A múltban, a jelenben és a jövőben is kizárólag egyetlen komplex célunk van, ez pedig olvasóink lehetőségeinkhez mért minél szélesebb körű objektív tájékoztatása, továbbá a magyar motorsport és ezzel együtt a magyar versenyzők lehető legnagyobb mértékű támogatása, valamint a velük kapcsolatos hírek, eredmények, interjúk, beszámolók motorsport rajongókhoz történő eljuttatása.

Jelen közlemény publikálásnak egyik legfőbb oka: Nemrégiben szomorúan tapasztalatuk, hogy a magyar motorsportban érdekelt versenyeztetők között sajnos továbbra is húzódnak személyes, valamint szakmai (érdek)ellentétek egyaránt, melynek kereszttüzébe oldalunk is bekerült, miszerint a P1race.hu, illetve annak szerkesztősége részrehajló lenne egyik, vagy éppen másik versenyzővel és egyben menedzsmentjével szemben.

Ezúton is minden ilyen vádat elutasítunk!
Továbbá a feljebb már említett sajtóanyagok megjelentetése, valamint olyan saját szellemi termékként írott és egyben publikált beszámolók készítése, melyek azon versenysorozatok eseményeiről szólnak, melyekben magyar motoros érintett, nem ellenszolgáltatás fejében kerülnek megjelenítésre oldalunkon. Így tehát például a Red Bull Rookies Cup-ról, Northern Talent Cup-ról, valamint Spanyol Superbike-ról készült edzés- , vagy versenybeszámolóink sem az utóbb említettek jegyében születtek.

Oldalunk elsősorban a Gyorsasági Motoros Világbajnokság (MotoGP) és a Superbike világbajnokság eseményeire fókuszál, melyek kapcsán igyekszünk a hazai motoros és technikai sportokkal foglalkozó portáloknál többet nyújtani, melyek leginkább a két sorozat legnagyobb kategóriájának híreit közlik.

Sajnos önerőből minden magyar motorversenyző szerepléséről és teljesítményéről nem tudunk beszámolni, mivel szerkesztőségünk most még optimálistól eltérő létszáma korlátok közé szorítja azon törekvésünket, hogy a jelenleginél szélesebb körben tájékoztassuk olvasóinkat a magyar motorosok nemzeti és nemzetközi sikereiről, ezért arra kérjük az illetékeseket, hogy munkánkat sajtóanyagok eljuttatásával segítsék. Ezt megtehetik az info@p1race.hu email címen.
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast