Kamion-Eb

Kiss Norbert csapatot vált 2020-ra

A kétszeres Európa-bajnok két ötödik, egy hatodik, és egy harmadik helyett szerzett összetettben a Tankpool24 Racing színeiben.
Új csapatnál folytatódik 2020-tól Kiss Norbert pályafutása a Kamion Európa-bajnokságon. A magyar versenyző egy magyar csapatnál, az OXXO Racing Team-nél kezdte meg pályafutását, és velük is szerezte meg a két bajnoki címét. Ezután 2016-ban a Tankpool24 Racinghez igazolt, ahol már MAN helyett Mercedesszel versenyzett. A következő váltás pedig az idei évben következik be. Erről a magyar versenyző írt a Facebookon:

„4 év, sok győzelem, még több dobogós helyezés és egy Európa-bajnoki 3. hely után eljött a búcsú ideje. Úgy döntöttem elhagyom a Tankpool24 / MB Motorsport csapatát és idéntől egy másik, új csapatban fogom folytatni a Kamion EB-n. Ennek részleteivel hamarosan jelentkezünk!

Köszönöm az elmúlt évek kemény munkáját az MB Motorsport összes tagjának! Bár a bajnokságot nem sikerült megnyerni, azért szerintem minden várakozáson felülien, nagyokat mentünk és sok szép eredményt értünk el!”

Fotó: Kiss Norbi Facebook


Hozzászólások