Kamion-Eb

Kiss Norbi újra magyar csapattal indul a Kamion-Eb-n

A magyar versenyző utoljára 2015-ben versenyzett hazai csapat színeiben.
A kétszeres kamion Európa-bajnok hónapok óta javában készül csapatával az új kihívásra, a harmadik kontinensbajnoki cím megszerzésére. A versenykamion az ország egyik legjobban felszerelt műhelyében szakértő kezek gondos munkájának köszönhetően nyerte el végleges formáját, festését, és amennyiben minden csavar a helyére kerül a RÉVÉSZ TRUCK RACING TEAM elindul, hogy meghódítsa Európa legendás versenypályáit.

Nagyon örülök és büszke vagyok, hogy létrejött ez az új magyar csapat és különösen boldog vagyok, hogy egy ilyen ikonikus cégcsoport karolt fel bennünket, mint a RÉVÉSZ Csoport. Úgy érzem, egy picit hazatalált és otthonra lelt a kamionsport Magyarországon”- mondta Kiss Norbi, és hozzátette, nagyon keményen dolgoznak, hogy harcban legyenek az Európa-bajnoki címért.

Révész Bálint a RÉVÉSZ Cégcsoport elnök-tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy egy régi nagy álma valósult meg azzal, hogy létrejött ez a kamion versenycsapat és nagyon örül, hogy meg tudták győzni Norbit, hogy a RÉVÉSZ TRUCK RACING TEAM színeiben induljon.

„Összeállt a magyar csapat, magyar versenyzővel és célunk a dobogó legfelső foka lesz már az első évben" - nyilatkozta Kozák Attila a RÉVÉSZ TRUCK RACING TEAM csapat vezetője, aki számára nagyon fontos, hogy a RÉVÉSZ Csoport fennállásának 40. évfordulóját egy erre méltó kamion Európa-bajnoki kupával is meg tudják majd ünnepelni.A 40-es rajtszámmal induló MAN típusú versenykamiont az ország egyik legkorszerűbb műhelyében Bakó Csaba versenymérnök készítette fel. A helyszín kiválasztása után Norbi hamarosan tesztelni fogja az új versenyjárművet, ahol először mutatkozhat be a technika a magyar nagyközönségnek.

Jelen állapot szerint a futamok augusztus végén Csehországban indulnak és november közepén az olaszországi Misanóban lesz az utolsó verseny.

VERSENYNAPTÁR 2020

MOST - 2020.08.29-30.
ZOLDER - 2020.09.12-13.
JARAMA - 2020.09.26-27.
LE-MANS - 2020.10.03-04.
HUNGARORING - 2020.10.17-18.
MISANO - 2020.11.14-15.

Forrás: Kiss Norbi Média


Hozzászólások