MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Köszöntünk a megújult P1race.hu-n!

Oldalunk hosszas évek után vetette le régi és húzta fel új köntösét, mely leginkább strukturális változásokat hozott.
P1race.hu 2021.09.21. 07:43:04
A P1race.hu lassan közel két évtizede szolgáltatja a motorsport híreket az érdeklődők számára. Portálunk az ezredfordulót követően, MotoGPhirek.hu néven kezdte pályafutását, majd a tematikabővítés nyomán új névvel ruháztuk fel, így 2022-ben lesz egy évtizede, hogy P1race.hu-ként ismerik a motorsport rajongók. Most hosszú idő után jelentkezik a portál új külsővel, mely egyúttal strukturális változásokat is rejt magában. Olvasói igények nyomán búcsút intettünk az autósportnak és régi-új szerkesztőségünkkel visszatértünk a gyökerekhez, a Gyorsasági Motoros Világbajnokságot helyezve a fókuszba, azonban természetesen emellett szintén nagy hangsúlyt kap a Superbike világbajnokság, illetve egyéb nívós nemzeti és nemzetközi bajnokságok, utánpótlás sorozatok,  természetesen fókuszban a magyar versenyzőkkel.
Friss köntösbe öltöztetett oldalunk néhány újdonságot is tartogat olvasóink számára, azonban ezekkel inkább meglepetés szerűén kívánjuk frissíteni a palettát, mintsem „előre lelőni a poént”. Addig is szeretnénk külön kiemelni és felhívni figyelmet a rögzített menetrend panelra, ahol minden esetben egyetlen kattintással lehet tájékozódni arról, hogy a legfrissebb versenyhétvége eseményeit mikor rendezik. (Ezen információkat rendszerint adott hét szerdai, illetve csütörtöki napján frissítjük.) Bizonyára sokaknak szembeötlik majd az is, hogy kommentelési/hozzászólási szekciónk is változott: A Disqus szolgáltatását felhasználva oldalunkon lesz erre lehetőség. Egyúttal szeretnénk a olvasóink figyelmébe ajánlani moderálási alapelveinkről szóló tájékoztatónkat, hiszen fontosnak gondoljuk, hogy oldalunk látogatói a számukra is ismert keretek között tehetnék meg kommentjeiket.
Oldalunk háza táján ugyanakkor továbbra is jelen van a változások szele, hiszen tudjuk, hogy weblapunk helyenként pontosításokra, kiegészítésekre szorul, hogy minden funkcióját tekintve maradéktalanul működjön.
Köszönjük minden Kedves Olvasónknak, hogy eddig is kitartott és ezután is látogatni fogja a P1race.hu-t, Magyarország online motorsport magazinját, középpontban a magyar versenyzőkkel.

Üdvözlettel,
P1race.hu szerkesztősége
 
P1race.hu
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast