E-sport MotoGP

Leigazolta a Yamaha a MotoGP e-sport-bajnokát

Lorenzo Daretti, vagy a játékból ismert nevén Trastevere73 lett az első gamer, akit hivatalosan leigazolt egy MotoGP-s alakulat: az első két vb-címet bezsebelő játékos a hangvillásokhoz csatlakozott.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára – a jelenlegi áron már csak június végéig!

Miközben a Formula-1 e-sport-bajnokságában már tavaly is érintett volt a Ferrarin kívül az összes csapat, most úgy tűnik, a MotoGP is elindulhat hasonló irányba. A Spanyol Nagydíjat megelőző csütörtökön ugyanis a Monster Yamaha alakulata Lin Jarvis csapatfőnökkel az élen bejelentette, hogy leigazolták az előző két szezon MotoGP-s e-sport-bajnokát, Lorenzo Darettit, aki Trastevere73 néven tarolta le a mezőnyt. Ezzel Daretti lett az első hivatalosan leigazolt gamer:

„Rendkívül büszke vagyok arra, hogy a Monster Energy Yamaha hivatalos e-sportolójaként kezdhetem meg az új szezont” – mondta el a hangvillások közleményében. „Leírhatatlan érzés ennek a csapatnak a tagjának lenni, amely egyből tárt karokkal fogadott. Két vb-cím után még nehezebb dolgom lesz ismételni idén, mivel az ellenfelek is egyre profibbak és eltökéltebbek, de a tény, hogy én vagyok a sport elsőként hivatalosan leigazolt versenyzője, új löketet ad, hogy felkészüljek a kihívásra.”

Fotó: Yamaha Racing


Hozzászólások