Formula-E

Leleplezte első FE-autójának festését a Porsche – fotók!

A német gyártó szerda este egy prezentáció keretében mutatta be a 99X Electric névre hallgató versenygépét, amellyel a Formula-E soron következő idényében fog rajthoz állni.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

A Porsche az előttünk álló 2019/2020-as szezonban csatlakozik a Formula-E-hez, a minap pedig lerántotta a leplet az első autójáról. A bemutatásban a két pilóta, Neel Jani és André Lotterer segédkezett, a versenygép pedig a német márka ikonikus fehér-fekete-piros színvilágát kapta. Íme, néhány fotó a 99X Electric névre hallgató autóról:

Fotók: Porsche Formula-E


Hozzászólások