Supersport

Locatelli nagy előnyben, Sebestyén a 13.

Hétfőhöz hasonlóan a Bardahl Yamaha olasz motorosa zárt az élen, méghozzá bő hat tizeddel megelőzve Randy Krummenachert és Jules Cluzelt. Az Oxxo Hungary Team Toth magyar motorosa ismét a mezőny közepén.
Lapigazgatót keresünk! Részletek ide kattintva.

Kedden is kétszer 1 óra 50 perc várt a Supersport-világbajnokság mezőnyére a Phillip Island-i kollektív teszten. Akárcsak az első napon, úgy ma is Andrea Locatelli volt a leggyorsabb, ráadásul a Bardahl Yamaha Moto2-ből érkező versenyzője az utolsó percekben elég nagy fórra is tett szert üldözőivel szemben.
 
Akik közül az MV Agustára váltó címvédő, Randy Krummenacher tudott a legközelebb kerülni az olaszhoz, de az ő hátránya is hat és fél tizedmásodperc volt. A svájcit szorosan követte Jules Cluzel, majd jött a nap végén bukó Raffaele de Rosa, valamint Corentin Perolari és az újoncként legjobb kawasakis Philipp Öttl.
 
Ami a magyar érdekeltségeket illeti: Sebestyén Péter sokat javított a hétfői köridején, végül pedig az összesített keddi lista 13. helyén végzett. Az Oxxo Hungary Yamaha Toth Team versenyzőjének lemaradása 1,7 másodperc, de ha figyelembe vesszük Locatelli óriási fórját, akkor Krummenacheréktől már csak egy szekundum a hátránya. Eközben a belga csapattárs, Loris Cresson 21. lett. Folytatás pénteken immár a versenyhétvége szabadedzéseivel.
 
A keddi tesztnap összesített eredményei:

Fotó: WorldSBK Media


Hozzászólások