MotoGP

Lorenzo Twitteren reagált Petrucci menedzserének szavaira

Az ötszörös világbajnok figyelmét sem kerülte el Alberto Vergani néhány nappal korábbi nyilatkozata: a spanyol a tőle megszokott gúnyos-ironikus stílusban reflektált az elhangzottakra.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Danilo Petrucci élete lehetőségét kapta meg az idei szezonra, miután a Ducati gyári alakulata őt szerződtette a közel másfél évig jórészt csak szenvedő, s ezért elküldött Jorge Lorenzo helyére, aki pedig így a Repsol Hondánál kötött ki Marc Marquez oldalán. Néhány napja Petrucci menedzsere, Alberto Vergani is úgy nyilatkozott a corsedimoto.com hasábjain, hogy az olasz végre győztes csomagot kapott, most ki is kell használnia a lehetőséget.
 
Volt azonban egy mondat az interjúban, amely Lorenzo figyelmét is felkeltette. Vergani ugyanis úgy fogalmazott, hogy „Danilo még nem nyert nagydíjat, Jorge Lorenzo viszont 25 milliót keresett két év alatt, ennyi a különbség a két versenyző között”. Ezt a közösségi médiában igen aktív spanyol versenyző sem hagyta szó nélkül: „Valójában igaza van a menedzserének: ha figyelmen kívül hagyjuk az öt vb-címet, a 68 győzelmet és a 146 dobogót, valóban nincs különbség” – írta ironikus-gúnyosan a Twitteren Lorenzo.
 
Nem ez az első alkalom, hogy a spanyol a közösségi oldalán fakad ki egy nyilatkozat miatt: néhány hónappal ezelőtt akkori csapattársa, Andrea Dovizioso szavai bosszantották fel annyira, hogy a Twitteren reagált az olasz szavaira. De Petruccival is volt már szópárbajuk, amikor Lorenzo egyik nyilatkozatában arra utalt, hogy azért választotta a helyére a Ducati a Pramac Racing motorosát, mert olcsóbb volt nála.

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások