MotoGP

Lucio Cecchinello szerint a hosszú szünet kedvező Rossi és Crutchlow számára

Az LCR Honda csapatvezetője szerint mindkét versenyzőnek van ideje így átgondolni, hogy szeretne-e még maradni a MotoGP-ben.
Már többször felmerült az, hogy Valentino Rossi és Cal Crutchlow is utolsó szezonjaikat húzzák a MotoGP-ben. Egyelőre hivatalos döntés egyikük jövőjéről sem született, viszont a brit csapatfőnöke, Lucio Cecchinello úgy gondolja, hogy a szezon eleji futamok törlése, illetve halasztása mindkettejüknek kedvezhet, hiszen így megtapasztalhatják, hogy milyen is lenne versenyszintű motorozás nélkül az élet. Szavait a Crash.net szakoldal idézi:

„Szerintem a szünet most segít egy kicsit feltöltődni azoknak, akik a visszavonuláson gondolkodnak. Talán most van idejük újragondolni az egészet, és talán arra is rájönnek, hogy motorozás nélkül csak unatkoznának otthon. Nem zárnám ki, hogy Valentino Rossi a Petronas Yamahához megy. Nagyon jó lenne nyáron elkezdeni az idényt. Szerintem nagyon fontos lenne, hogy legalább a szezon felét teljesítsük. Ha sikerül még júliusban elstartolni, akkor van esély 12-14 versenyre is.”

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások