E-sport Egyéb

M1RA-győzelem a virtuális Nordschleifén

Báldi Gergő rajt-cél győzelmet aratott a WTCR Esports harmadik fordulójának első versenyén, de csapattársa is erős pontszerző helyekkel gazdagodott a Zöld Pokolban.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

A hétvégén a legendás Nordschleife virtuális változatán folytatódott a WTCR e-sport-bajnokságának 2019-es kiírása, s a M1RA az eddigi legnagyobb sikert érte el a Zöld Pokolban. Báldi Gergő ugyanis megszerezte a pole-pozíciót, amelyet aztán győzelemre is váltott a széria leghosszabb versenypályáján. A második futamon is értékes pontokkal gazdagodott, köszönhetően kilencedik helyezésének, de ugyanez elmondható csapattársára, Nagy Dávidra is, aki pedig egy ötödik és egy negyedik pozícióval gazdagodott – ő ráadásul előző este ugyancsak a Nürburgringen a Cupra Simracing Seriesben tudott futamot nyerni.

Persze nem csak a M1RA-sok képviselték a magyar színeket: a Nice Gaming – N6 is két gamert indított, akik közül Leitner Norbert egy 29. helyet szerzett, míg a szlovák Juhász Krisztián egy 20. és egy 19. helyezést gyűjtött. A ZENGO Esportot képviselő Dencs Attila egy 14. és egy 22. pozíciót tudott felmutatni, a MirageSportot képviselő Mezőffy Máté egy 16. helyezést szerzett, míg Balazsin Márk a 24. és 15. helyeken futott be a két futamon. És ez még csak az első divízió volt, az alacsonyabb osztályokban további honfitársaink szerepeltek – az alábbi videóban a teljes vasárnap esti esemény visszanézhető:


Hozzászólások