E-sport Egyéb

M1RA: Dupla győzelem, tripla dobogó a virtuális makaói pályán

Eddigi legerősebb hétvégéjüket teljesítették a magyarok a WTCR Esport 2019-es kiírásában, az újfent rajt-cél győzelmet arató Báldi Gergő ráadásul magabiztosan vezeti az összetett tabellát is.
Tisztelt Olvasóink! A P1race.hu a motorsportok egyik hazai piacvezető portálja. A honlap története 2004-ben indult motogphirek.hu néven, azóta több – szakmai és megjelenésbeli – megújuláson is átesett, pozícióját azonban mindvégig megőrizte. Mivel nem áll mögöttünk tőkeerős befektető, sem politikai támogató, így ahhoz, hogy továbbra is a megszokott vagy még annál is jobb színvonalon végezhessük a munkánkat, az Önök támogatására és segítségére is szükségünk van. Kérjük, támogassák honlapunkat a Patreonon keresztül !

A makaói pálya virtuális változatán folytatódott a WTCR e-sport-bajnokságának 2019-es szezonja, s a M1RA minden eddiginél erősebben szerepelt. Következzen az ő beszámolójuk a vasárnap estéről: „Báldi Gergő megnyerte az időmérőt, majd a címvédővel óriásit csatázva megnyerte az első futamot is, amivel tovább erősítette az első helyét a bajnokságban. Mellette Nagy Dávid harmadik lett, így dupla dobogót értünk el. És ezzel még nem volt vége, a fordított rajtrácsos második futamon ugyanis Csuti Zoltán indult a pole-ból, és Gergőhöz hasonlóan rajt-cél győzelmet aratott. Ráadásul Báldi is az erős pontszerző negyedik helyen ért célba, miközben fontos riválisok maradtak pont nélkül.”

Báldi így 71 ponttal vezet a tavalyi bajnok Bánki Bence előtt, így magabiztos előnyből várhatja az október 20-i sepangi finálét, amely után eldől, kik vehetnek részt a december 14-i, a WTCR maláj fordulójával egybekötött nagydöntőn. De persze nemcsak a M1RA-sok képviselték a magyar színeket, hiszen ott volt a Divízió 1-es mezőnyben az Nice Gaming – N6 párosa is, akik közül Leitner Norbert egy 18. és egy 12., míg a szlovák Juhász Krisztián egy 21. és egy 10. helyezést gyűjtött be. Rajtuk kívül Dencs Attila 24. és 16., Balazsin Márk 17. és 15., Dobsa Richárd pedig 15. és 11. helyekkel gazdagodott. Az alábbi videóban a teljes vasárnapi közvetítés visszanézhető a többi divízió küzdelmével együtt:


Hozzászólások