MotoGP Sepang Teszt
Superbike Aragon

Magyar gamerrel indul a Mercedes e-sport-csapata

Az F1-ben címvédő alakulat hivatalosan is bejelentette, hogy elindítja e-sport-csapatát, amelyben négy tehetséges játékosnak, köztük a már korábban kiválasztott Bereznay Dánielnek adnak lehetőséget.
Balogh Tamás 2018.08.07. 12:39:27
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A Mercedes kedd délután hivatalos közleményben jelentette be, hogy elindítja e-sport-csapatát, amely nem meglepő módon a Mercedes-AMG Petronas ESports névre fog hallgatni, s amellyel részt vesznek a hivatalos Formula-1-es e-sport-bajnokságban is. Az egyik versenyzőjük pedig, mint arról már korábban is beszámoltunk, a magyar Bereznay Dániel lesz, akit még az F1 e-sport draftja során választott ki az istálló néhány hete.

Most az is kiderült, hogy kik lesznek Dani csapattársai: többek között a tavalyi, első F1-es e-sport-verseny győztese, a brit Brendon Leigh is a Mercedes alakulatát fogja erősíteni. Mellettük pedig utóbbi honfitársa, Harry Jacks, valamint a lengyel Patryk Krutyi kap még lehetőséget az „igazi” száguldó cirkuszban világbajnoki címvédő, s jelenleg is mind az egyéni, mind a konstruktőri értékelést vezető gárdától.

Fotók: Mercedes AMG Petronas
Balogh Tamás
További cikkeink
Hozzászólások
Hétvégi menetrend

VB állása
1
MotoGP
F. Quartararo
Yamaha
278
2
MotoGP
F. Bagnaia
Ducati
252
3
MotoGP
J. Mir
Suzuki
208
4
MotoGP
J. Miller
Ducati
181
5
MotoGP
J. Zarco
Ducati
173
Kövess minket
Podcast