E-sport MotoGP

Marquez direkt várta be Petruccit a virtuális futam végén

A spanyol versenyző nagyon unatkozott, ezért lelassított egy kicsit, viszont nem jött össze a várva várt csata.
Miután Maverick Vinales, Alex Marquez és Francesco Bagnaia elszakadt Marc Marqueztől a harmadik virtuális MotoGP-versenyen, a címvédő úgy döntött, hogy unatkozás helyett inkább bevárja az őt üldöző Danilo Petruccit, hogy megküzdhessenek a negyedik helyért. Végül a dolog nem jött össze, mert az olasz ugyan utolérte riválisát, viszont azonnal bukott egy elég vad támadás után. Marquez a következőket nyilatkozta erről a Crash.net szakoldanak:

„Az utolsó öt körben unatkoztam, és Danilo csak 3-4 másodperccel volt lemaradva, úgyhogy megvártam, hogy harcolhassunk. Sajnos az új játékban még nem teljesen látjuk át, hogy hogyan is kellene tisztán előzni, úgyhogy összeértünk és bukott. Ennek ellenére élveztem a versenyt, és örülök, hogy a virtuális csatáinkkal is támogatjuk a koronavírus elleni harcot. Ez a legfontosabb dolog itt. Mindenkinek gratulálok, aki előttem végzett! Úgy érzem, hogy folyamatosan fejlődöm, de még mindig van néhány srác, aki egy szinttel felettem van. Lehet, hogy egy kicsit többet kellene játszanom, és akkor felzárkózhatnék hozzájuk.”

Petrucci időközben elmondta, hogy a rossz manőverét elősegítette, hogy a kutyájára is figyelnie kellett közben: „A kutyusom sajnos nagyon megzavart (nevet). Esett az eső odakint, úgyhogy bent kellett tartanom a házban, csak szegénykém vak és süket is, így folyamatosan ugatott, mert nem értette, mi a gond.”

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások